Voorlichtingsactiviteiten

Contact

Route CSG Anna Maria van Schurman

Vmbo vakmanschap m/v

Vmbo vakmanschap m/v
Vmbo vakmanschap m/v

Pure ambacht!

De wereld om ons heen verandert, maar de vraag naar pure ambacht blijft altijd bestaan. Op AMS ontwikkel je skills waarmee je antwoord kunt geven op die vraag. Bij de opleiding vmbo vakmanschap m/v werk je bijvoorbeeld met de nieuwste technieken zoals 3D-printing of ontdek je wat een goede interieurstylist in huis moet hebben. Leren doe je bij ons trouwens niet alleen op school. Je gaat ook echt naar bedrijven uit de omgeving om te zien hoe jouw rol in de praktijk eruit ziet.

Meer dan de helft van jouw lesuren bestaat uit vrije vakken zoals sport en cultuur. AMS is er namelijk van overtuigd dat bewegen en het verbreden van jouw blik op de wereld, een positieve bijdrage levert aan het leren. Met een open mind sta je onbevangen in het leven en pak je beter de kennis en vaardigheden op die van je gevraagd worden.

Vijf richtingen

Aan het einde van klas 2 kies je een beroepsgericht programma. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende richtingen:

Met het diploma vmbo vakmanschap m/v kun je doorstromen naar een mbo-opleiding. Vmbo Basis bereidt je voor op niveau 2 van het mbo, met vmbo Kader kun je verder leren op niveau 3 of 4 van het mbo.